Classes

Matrícula
45 euros
inclou: classe individual + valoració inicial + assessorament

2 hores gratuïtes al parking de Mira-Sol Centre | Aparcament gratuït a la zona

El mètode Pilates va ser dissenyat per estirar, enfortir i equilibrar el cos. Augmenta la capacitat pulmonar i la circulació, també millora la densitat òssia i la salut de les articulacions.
A Baum Pilates apliquem el mètode Peak Pilatesja que creiem que és una bona metodologia que t’ajudarà a assimilar cada concepte i exercici de forma eficient, i et farà progressar de manera conscient.

Pilates reformer

Duració
55 minuts

 

Preu
1 classe setmanal – 80€/mes
2 classes setmanals – 140€/mes
(màxim 4 alumnes per classe)

 

L’avantatge de treballar amb aquest aparell es que facilita la bona col·locació corporal. En casos d’alumnes amb lesions et permet treballar amb més seguretat i amb alumnes avantatjats tens la possibilitat d’incrementar la dificultat dels exercicis. Al treballar amb grups reduïts et serà més fàcil progressar ràpidament en l’aprenentatge del mètode.

Pilates mat

Duració
55 minuts

 

Preu
1 classe setmanal – 55€/mes
(màxim 6 alumnes per classe)

 

Aquest mètode ens ofereix la possibilitat de treballar el cos de manera global. Gràcies als exercicis de pilates treballem la consciència, la relaxació i la mobilitat ajudant-nos d’altres elements, tal com l’arc de pilates, el foam roller i fitballs.

Hipopressius

Duració
45 minuts

 

Preu
1 classe setmanal – 55€/mes
2 classes setmanals – 85€/mes
(màxim 6 alumnes per classe)

 

Els abdominals hipopressius “Low Pressure Fitness” són un sistema respiratori i postural que combina streching miofascial, exercicis neurodinàmics i hipopressius. Treballem la faixa abdominal disminuint la pressió, aconseguint músculs més tonificats i elàstics. Amb poques sessions aconseguim reduir el perímetre de la cintura, millora postural, recuperació del sòl pèlvic, millores respiratòries i millores en la funció sexual.

Pilates i activitat física
per a embarassades

Duració
55 minuts

 

Preu
1 classe setmanal – 80€/mes
(màxim 6 alumnes per classe)

 

Felicitats! Estàs a punt de ser mare! Estàs en un moment molt especial de la teva vida en el que el teu cos experimentarà grans canvis i per això necessites sentir-te forta i estar més en forma que mai. En aquesta classe es treballa la força, l’equilibri, l’estabilitat, la mobilitat i la part emocional, adaptant-la personalment a cada etapa de l’embaràs.