Classes

Matrícula
45 euros
inclou: classe individual + valoració inicial + assessorament

2 hores gratuïtes en el parking de Mira-Sol Centre | Aparcament gratuït a la zona

El mètode Pilates va ser dissenyat per estirar, enfortir i equilibrar el cos. Augmenta la capacitat pulmonar i la circulació, també millora la densitat òssia i la salut de les articulacions.
A Baum Pilates apliquem el mètode Peak Pilates, ja que creiem que és una bona metodologia que t’ajudarà a assimilar cada concepte i exercici de forma eficient, i et farà progressar de manera conscient.

Pilates reformer

Duració
55 minuts

 

Cuota Frog
1 classe setmanal – 80€/mes
Cuota Elephant
2 classes setmanals – 140€/mes
Cuota Swan
3 classes setmanals – 200€/mes
(máxim 4 alumnes por classe)

 

L’avantatge de treballar amb aquest aparell es que facilita la bona col·locació corporal. En casos d’alumnes amb lesions et permet treballar amb més seguretat i amb alumnes avantatjats tens la possibilitat d’incrementar la dificultat dels exercicis. Al treballar amb grups reduïts et serà més fàcil progressar ràpidament en l’aprenentatge del mètode.

Pilates mat online

Duració
55 minuts

 

Cuota Roll back
5 classes al mes – 50€/mes
Cuota Roll up
9 classes al mes – 80€/mes
Cuota Push up
12 classes al mes – 100€/mes
(máxim 7 alumnes por classe)

 

Pràctica el mètode pilates des de casa, només necessites connexió a internet! Classes de pilates mat en directe via Zoom, amb la comoditat d’estar a casa, però amb la seguretat de que un professional et corregeix en tot moment i t’ajuda a aconseguir els teus objectius. Aquest mètode ens ofereix la possibilitat de tonificar el cos de manera global, gràcies als exercicis de pilates treballem la consciència, la relaxació i la mobilitat.

Mix and Match

Duració
55 minuts

 

Cuota Frog ( 1 clase semanal reformer)
+ 4 classes online = 100€
+ 8 classes online = 120€
Cuota Elephant (2 clases semanales reformer)
+ 4 classes online = 160€
+ 8 classes online = 180€

Apunta’t a les classes de reformer i les sessions online et sortiran només per a 5€!

Pilates reformer
per a embarassades

Duració
55 minuts

 

Precio
1 classe setmanal – 80€/mes
(máxim 4 alumnes por classe)

 

Felicitats! Estàs a punt de ser mare! Estàs en un moment molt especial de la teva vida en el que el teu cos experimentarà grans canvis i per això necessites sentir-te forta i estar més en forma que mai. En aquesta classe es treballa la força, l’equilibri, l’estabilitat, la mobilitat i la part emocional, adaptant-la personalment a cada etapa de l’embaràs.

Classes individuals

Creem sessions personals pensades només per a tu. Utilitzant totes aquelles tècniques que t’ajudin a millorar i que s’adaptin a les teves necessitats.
Posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem de com et podem ajudar

Hipopressius

Els abdominals hipopressius “Low Pressure Fitness” són un sistema respiratori i postural que combina streching miofascial, exercicis neurodinàmics i hipopressius. Treballem la faixa abdominal disminuint la pressió, aconseguint músculs més tonificats i elàstics. Amb poques sessions aconseguim reduir el perímetre de la cintura, millora postural, recuperació del sòl pèlvic, millores respiratòries i millores en la funció sexual.